Algemene informatie

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

 

Openingstijden
Voor behandeling is de praktijk op maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

Bereikbaarheid / toegankelijkheid
De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar op nummer: 0597-415052. Tijdens onze openingstijden wordt u dan te woord gestaan door de receptioniste. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het antwoordapparaat geeft u informatie over de spoeddienst en het bijbehorende telefoonnummer.

 

Aankomst in de praktijk
Bij binnenkomst vragen wij u zich aan de receptie te melden. Op deze manier kunnen wij u informeren over uw afspraak en de behandelaar kenbaar maken dat u gearriveerd bent. Indien er op dat moment niemand bij de receptie aanwezig is, kunt u alvast plaatsnemen in de wachtkamer en u melden zodra de receptioniste terug is. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. U wordt verzocht om bij elke afspraak uw afsprakenkaart en een geldig identiteitsbewijs mee te brengen.

De overheid verlangt van ons dat u zich eenmalig identificeert. Dit dient u te doen bij de receptie. Mocht u geen geldig identiteitsbewijs bij u hebben bij uw eerste afspraak, dan wordt u verzocht zich binnen 2 weken alsnog bij de receptie te melden met een geldig identiteitsbewijs.

 

Uw afspraak
Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Deze nota dient u voldaan te hebben, voordat u op de volgende afspraak verschijnt. We willen u vragen om zorgvuldig met uw afspraken om te gaan.

 

Pijnklachten/spoedgevallen
Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de spoeddienst.

 

Medische gegevens
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren over medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

 

Privacyregeling en geheimhouding
Patiëntinformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

 

Klanttevredenheid
Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

 

Met vriendelijke groet,

Team Mondzorgcentrum Winschoten