Veel gestelde vragen

Slechte adem (halitose) , hoe kom ik daarvan af ?
Lees meer »

Kan ik problemen met mijn gebit zelf voorkomen ?
Lees meer »

Lost mijn glazuur op door het drinken van frisdrank en ranja?
Lees meer »


Tips

Nuttige tips voor een goed gebit.
Lees meer »

Expositie - Leontien Adriaanse

Leontine Adriaanse is mijn naam. Ik ben geboren op 13-08-1962 te ‘s-Hertogenbosch. Na het grootste gedeelte van mijn leven in Zaandam te hebben gewoond, woon ik inmiddels 14 jaar in het mooie Winschoten. De rust en vrijheid, ik geniet er enorm van.

Door mijn leven heen heeft schilderen altijd een grote rol gespeeld, naast fotografie heeft het mijn grootste passie. Het is een deel van mijn leven en na het volgen van verscheidene cursussen en de nodige educatie op dit gebied gaat mijn hart uit naar het medium olieverf en aquarelverf. Ik heb les gehad van verscheidene grote kunstenaars, zij hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling en liefde voor het schilderen. Mijn dank aan hen is dan ook groot.

Na veel experimenteren in portret, abstract en stillevens heeft mijn schilderen een weg gevonden, de natuur is hetgeen waar mijn hart ligt. Daar haal ik mijn inspiratie uit, die schoonheid tracht ik uit te drukken in mijn schilderijen. Aangezien de natuur altijd in beweging is, elk moment weer kan veranderen blijft het een uitdaging om de schoonheid erin te zoeken. De kleuren, geuren, zachtheid, grilligheid, de seizoenen, etc., het pakt mij! Het juist moment zoeken en vast leggen, een moment van stilte op doek waar toch beweging inzit.

Het is mijn doel om jou uit te nodigen eens door mijn schilderijen te wandelen. Even te vertoeven op de plek waar jij heen wilt, misschien even te blijven in je eigen wereld, vervolgens je eigen weg weer te gaan. Het is aan jou te beleven, te voelen… Vind je eigen weg, niets moet, maar mag! Als ik dit waar kan maken tijdens je wandeling dan is voor mij een schilderij geslaagd.


Leontine Adriaanse