Nieuws

MZCWinschoten bestaat 25 jaar!

Het is 25 jaar geleden dat de tandartspraktijken van tandarts Hoeksema en tandarts Switters samen verder zijn gegaan onder de naam Mondzorgcentrum Winschoten. Op 22 juni hebben we dit gevierd met een mondzorgfestival voor kinderen van de praktijk. Klik op het logo voor een impressie.


Afscheid tandarts Horlings


Aan het eind van het vorige jaar hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze collega tandarts Roelof Horlings. Hij heeft, in goed overleg met ons, besloten om zijn carrière elders voort te zetten.

Roelof is in 2014 bij ons begonnen. Hij is in de vijf jaar dat hij bij ons heeft gewerkt een gewaardeerd collega geweest. Wij wensen hem veel geluk in zijn verdere loopbaan.

Waar aan de ene kant afscheid wordt genomen, kunnen wij ook melden dat we ons behandelteam versterkt hebben met tandarts Jorn van der Schaar. Hij zal de patiënten van tandarts Horlings overnemen. Mocht u daar nu of na het eerste contact met Jorn bezwaar tegen hebben, dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Er zal dan naar een passende oplossing worden gezocht.