Disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de Mondzorgcentrum Winschoten-website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Mondzorgcentrum Winschoten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de Mondzorgcentrum Winschoten -website.

Deze site geeft geen medisch advies. Wanneer u klachten heeft raden wij u te allen tijde aan contact op te nemen met uw tandarts.

De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de tandarts, de mondhygiëniste of de (preventie-)assistente aan de patiënt wordt verstrekt.

De sites waarnaar het Mondzorgcentrum Winschoten linkt worden door het Mondzorgcentrum Winschoten regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan het Mondzorgcentrum Winschoten voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Het Mondzorgcentrum Winschoten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Copyright: voor alle elementen van de Mondzorgcentrum Winschoten -website geldt: copyright © Mondzorgcentrum Winschoten.