Jorn van der Schaar

Tandarts

Ik ben afgestudeerd in Groningen en ben na mijn studie direct in deze praktijk komen werken. Ik ben naast dat ik in deze praktijk werk ook nog werkzaam in twee andere praktijken. Ik houd mij bezig met tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Mijn interesses liggen met name bij de restauratieve tandheelkunde en de Tandheelkundige Slaapgeneeskunde. Voor dat laatste ben ik sinds 2021 tevens geaccrediteerd tandarts (www.nvts.nl). Ik vind de ideologie van ‘Een gezonde mond in een gezond lichaam’ erg belangrijk, preventie staat bij mij daarom hoog in het vaandel. Ook vind ik het van belang dat een patiënt na afronding van een behandeling altijd tevreden de deur uit gaat.

Jorn van der Schaar

Tandarts

Ik ben afgestudeerd in Groningen en ben na mijn studie direct in deze praktijk komen werken. Ik ben naast dat ik in deze praktijk werk ook nog werkzaam in twee andere praktijken. Ik houd mij bezig met tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Mijn interesses liggen met name bij de restauratieve tandheelkunde en de Tandheelkundige Slaapgeneeskunde. Voor dat laatste ben ik sinds 2021 tevens geaccrediteerd tandarts (www.nvts.nl).

Ik vind de ideologie van ‘Een gezonde mond in een gezond lichaam’ erg belangrijk, preventie staat bij mij daarom hoog in het vaandel. Ook vind ik het van belang dat een patiënt na afronding van een behandeling altijd tevreden de deur uit gaat.