Behandelingen

Binnen het mondzorgcentrum Winschoten kunt u terecht voor de algemene en specialistische tandheelkundige zorg. In ons mondzorgcentrum wordt daarnaast nauw samengewerkt met diverse specialisten en instellingen op het tandheelkundig gebied in de regio.

Het streven van Mondzorgcentrum Winschoten is om in een goed uitgeruste praktijkomgeving, vanuit een klantvriendelijke aanpak, een hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde te bieden. Daarbij is de preventieve mondzorg als uitgangspunt gekozen met een zo breed mogelijk aanbod van restauratieve, prothetische, implantologische mondzorg en orthodontie voor alle leeftijden.

Wij passen onze behandelingen aan naar de nieuwste bewezen inzichten. Daartoe wordt gebruik gemaakt van de evidence based technieken. Evidence based wil zeggen dat onze behandelingen gebaseerd zijn op de best beschikbare informatie over doelmatigheid en –treffendheid uit de tandheelkundige literatuur. Ook blijven we investeren in kennis en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

“Ik geloof in een kwaliteitsgedreven aanpak van ons warme en vriendelijke personeel tot de beste tandtechnicussen van het Oldambt. Kwaliteit zorgt voor langdurige relaties en dat is wat ik belangrijk vind.”

Arie Hoeksema

Procedures: 24 porseleinen kronen en fineren

what-ever-you-like

Ons werk

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s

Bekijk de beschikbare tijden